Een echtscheiding is een ingrijpende en verdrietige zaak. Daarnaast moeten er erg veel dingen geregeld worden. Een goede echtscheidingsadvocaat kan u bij deze gebeurtenis bijstaan, en alles in begrijpelijke termen uitleggen. Zo weet zeker u dat alles goed geregeld wordt, en hoeft u zich geen zorgen te maken. Mr. Perwin Delawi is een ervaren advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Bij advocatenkantoor Delawi staat betrokkenheid bij uw zaak centraal. Bij een scheiding is het belangrijk dat u gemaakte afspraken door een echtscheidingsadvocaat laat vastleggen in een convenant. Mr Delawi is een ervaren echtscheidingsadvocaat, zij kan u alle procedures op een begrijpelijke manier uitleggen en deskundige adviezen geven. Goede hulp bij een echtscheiding is een last van uw schouders, en Mr Delawi staat altijd klaar om u als echtscheidingsadvocaat bij te staan. Wij verzorgen de gehele juridische afwikkeling van uw scheiding. Ook bij andere zaken dan een scheiding kan advocatenkantoor Delawi u helpen. Onze deskundigheid ligt bij alle zaken die te doen hebben met personen- en familierecht. Denkt u hierbij aan zaken als omgangsregelingen, alimentatie maar ook zaken die te maken hebben met het arbeidsrecht. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen in het geval van een ontslag of loonvordering. Daarnaast is advocatenkantoor Delawi uw adres voor alle bijstandszaken. Wilt u meer weten over hoe wij u precies kunnen helpen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via 033 – 230 00 02, of neem een kijkje op onze website. U vindt ons op www.https://www.advocatenkantoordelawi.nl.

Wat kan een echtscheidingsadvocaat voor u doen?

Bij een scheiding zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Over veel verschillende dingen moeten afspraken worden gemaakt en dit is niet altijd leuk. Een echtscheidingsadvocaat helpt u met de juridische afwikkeling van al deze zaken en kan u op ieder moment adviseren over de te nemen stappen. Mr P. Delawi is een betrokken echtscheidingsadvocaat waarbij betrokkenheid en een persoonlijke aanpak centraal staan. Immers is uw echtscheiding en daarmee uw belang altijd uniek. Ik kan u en uw voormalige partner bijstaan met het maken van afspraken over een ouderschapsplan, eventuele alimentatie, de verdeling van bezittingen, schulden en pensioenen, bezoekregelingen en meer. Wanneer u samen met uw voormalige partner tot afspraken kunt komen over dit soort zaken zullen wij de juridische kant hiervan afwerken. Natuurlijk is het echter niet altijd mogelijk om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Soms is er simpelweg te veel gebeurd en dat begrijpen wij goed. U kunt ook bij ons terecht wanneer een van de beide partijen niet wil meewerken aan de scheiding. Wij zullen dan alleen uw belangen behartigen. In dit geval zoekt de andere partij zelf een echtscheidingsadvocaat. Kortom, bent u op zoek naar een betrokken advocaat om u bij te staan in uw scheiding, neem dan contact op met advocatenkantoor Delawi. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen doen.

Ook voor al uw bijstandszaken.

Zoals eerder genoemd is Mr Perwin Delawi een specialist op het gebied van personen- en familierecht. Wij helpen u ook met alle zaken die met uw bijstandsuitkering te maken hebben. Wij kunnen u helpen bij de aanvraag of wanneer uw bijstandsuitkering bijvoorbeeld wordt ingetrokken. Wilt u meer weten over wie wij precies zijn, hoe wij werken en wat wij precies voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 033 – 230 00 02. Daarnaast is er uitgebreide informatie over onze werkzaamheden te vinden op onze website www.advocatenkantoordelawi.nl.Wij werken voor zowel voor betalende cliënten als ook cliënten die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op particulieren.