Er zijn verschillende soorten trampolines op de markt. Trampolines zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de bekende ronde trampolines, maar er zijn ook vierkante en zelfs ovale trampolines. Naast de gewone trampoline op pootjes die je vast weleens gezien hebt, heb je ook nog de in ground trampoline. Een in ground trampoline is een trampoline die je in kunt graven. Zo’n trampoline steekt dus niet of nauwelijks uit boven de grond en is daarom gemakkelijk weg te werken in de tuin. Niet elke trampoline is echter geschikt om in te graven. Wanneer je een trampoline wilt ingraven in je tuin heb je een speciale in ground trampoline nodig. 

Koop je in ground trampoline bij trampolines.nl 

Als je dus een trampoline wilt die je in kunt graven, heb je een speciale in ground trampoline nodig. Zelf heb ik er laatst eentje aangeschaft bij trampolines.nl en ik ben er ontzettend blij mee. Ik ben nog niet zo lang geleden met mijn gezin verhuisd naar een groter huis in een dorp net buiten de stad. Ik heb jarenlang met mijn gezin in een appartement gewoond, dus we hadden nog niet eerder een tuin gehad. Mijn zoontje was ontzettend blij met de tuin die we erbij kregen. Hij had bij zijn vriendjes van school wel vaker in de tuin gespeeld, maar bij ons kon dat nooit. Een balkon of een gezamenlijke tuin zijn toch net iets anders dan een echte achtertuin waar je in kunt spelen. Omdat mijn man meer is gaan verdienen en een vast contract heeft kunnen krijgen bij zijn werkgever, waren we in staat om een huis te kopen. We hebben het huis van onze dromen gevonden in een dorp in de buurt. Hier zit natuurlijk ook een mooie grote tuin bij. Mijn zoontje heeft een beste vriendje waar hij erg veel bij thuis is. Zij hebben een trampoline in de tuin staan, dus hij vindt het altijd erg leuk om er te komen spelen. Om hem te verrassen, heb ik ervoor gekozen om een in ground trampoline in de tuin te plaatsen. Omdat je deze trampoline ingraaft in de grond, kon ik hem dus gemakkelijk verborgen houden voor mijn zoontje totdat wij volledig waren over verhuisd. Van een vriendin die laatst ook een trampoline had gekocht, hoorde ik dat ik gemakkelijk een voordelig een in ground trampoline kon bestellen via trampolines.nl. Trampolines.nl is een webwinkel waar je van alles kunt kopen wat met trampolines te maken heeft: 

  • Ronde trampolines 
  • Rechthoekige trampolines 
  • Trampolines om in te graven 
  • Fitness trampolines 
  • Veiligheidsnetten 

Ze hebben er naast normale trampolines dus ook trampolines speciaal om in te graven. Ik bekeek het assortiment en ze hadden meerdere verschillende soorten. Ik besloot de grootste maat in ground trampoline te nemen. Deze was ontzettend betaalbaar. Ik rekende af en de trampoline werd twee dagen later meteen geregeld. Hij was gemakkelijk in elkaar te zetten en ook het ingraven van de trampoline was geen probleem. Tot de grote onthulling heb ik de trampoline bedekt met een groot zeil met tegels erop. Nadat we volledig waren verhuisd, liet ik de trampoline aan mijn zoontje zien. Hij was uiteraard door het dolle heen en niet meer van de trampoline af te krijgen.  

Bestel ook online je trampoline op trampolines.nl 

Als jij ook een trampoline wilt hebben die je in kunt graven, dan heb je een speciale in ground trampoline nodig. Deze kun je online gemakkelijk bestellen via https://www.trampolines.nl/trampoline-afmetingen/ingraaf-trampoline.html. De trampolines van trampolines.nl zijn niet duur en van topkwaliteit. Geen reden dus om er niet je trampoline te bestellen.