Nog zoekende naar een opslagruimte bij jou in de buurt? Kies dan voor easybox in Roosendaal! Wij hebben de beste opslagboxen in diverse maten voor jou ter beschikking. Vergeleken met andere opslagruimte aanbieders kun je bij ons echt met een gerust hart jouw spullen laten opslaan. Onze opslaghal wordt namelijk altijd bewaakt. Daarnaast hebben wij verschillende afmetingen opslagruimtes beschikbaar, zodat voor iedereen een passende opslagruimte beschikbaar is. Bij easybox in Roosendaal vind je tevens uitgebreide servicemogelijkheden, zoals een gratis transportwagens om te gebruiken en de goedkoopste en stevige verhuisdozen om jouw spullen veilig mee te kunnen verplaatsen. Benieuwd naar onze opslagruimtes? Om je alvast een indicatie te geven van de beschikbare groottes hebben wij op onze website met animaties weergegeven, hoe groot de verschillende opslagboxen zijn. Kom je ook langs voor een vrijblijvende rondleiding om de ideale opslagruimte voor jou in Roosendaal te vinden?

Opslagruimte huren bij easybox in Roosendaal doe je omdat:

  • 24/7 bewaakt met een uitgebreid beveiligingssysteem
  • Ruime openingstijden, 06:00 t/m 23:00 uur en dat zeven dagen per week
  • Gratis rondleiding mogelijk
  • Flexibele contracten
  • Goedkoopste opslagruimtes uit de omgeving
  • Diverse afmetingen
  • Gratis gebruik kunt maken van transportwagens
  • Uitgebreide servicemogelijkheden 

De voordeligste opslagruimte in Roosendaal vind je bij easybox

Veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. De opslagruimtes worden 24/7 bewaakt door onder andere onze geavanceerde beveiligingscamera’s. Daarnaast krijg je een unieke toegangscode tot het pand, waarmee je buiten de balietijden om toegang hebt tot jouw opslagruimte. Als extra beveiliging krijg je een stevig hangslot van ons mee, waardoor er niemand anders dan jijzelf bij jouw spullen kan. Naast veiligheid zetten wij ook in op een goede kwaliteit opslagruimte in Roosendaal. Jouw spullen worden bij ons, verwarmd, droog en stofvrij opgeslagen. Schade door weer of vocht, wordt hierdoor tegengegaan. Ons aanbod is groot doordat wij meerdere afmetingen opslagruimtes (tussen de 1 en 50 m2) hebben en verschillende indelingen. Daarbij bieden wij uitgebreide servicemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld vrijblijvend gebruik maken van onze transportwagens die in Roosendaal op locatie aanwezig zijn. Ideaal als je jouw spullen wilt verplaatsen en geen (grote) auto hebt. Vergeten stevige verhuisdozen te halen? Geen probleem. Wij bieden de goedkoopste, stevige, kartonnen verhuisdozen aan voor de beste prijs! Zo kun je veilig jouw spullen verplaatsen naar de opslagruimte in Roosendaal. Uiteraard vergeten wij geen rekening te houden wat betreft onze openingstijden. Beperkte openingstijden zijn verleden tijd bij easybox. Je bent van harte welkom tussen 06:00 uur ‘s morgens tot en met 23:00 uur ‘s avonds. Dus wanneer het jou het beste uitkomt, kun je zeven dag per week binnen deze tijden terecht bij jouw opslagruimte in Roosendaal!

Flexibele contracten opslagruimtes Roosendaal 

Heb je de passende opslagruimte gevonden bij ons Roosendaal en blijkt deze na een tijdje toch te klein of wil je meer ruimte huren? Dan kun je eenvoudig switchen van opslagbox bij easybox! Ben je nog aan het twijfelen? Plan dan vrijblijvend jouw rondleiding in bij onze locatie in Roosendaal. Onze vakkundige medewerkers gaan graag met je rond, om te kijken wat ideaal is voor jouw wensen. Of je nu voor een bepaalde periode of lange tijd een opslagruimte wilt huren, het is allemaal mogelijk. easybox biedt namelijk flexibele contracten aan en hoe langer je wilt huren, hoe meer voordeel je krijgt! Maar voor welke periode je ook een opslagruimte huurt bij easybox Roosendaal, je bent tot wel 30% voordeliger uit dan bij onze concurrenten!

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over jouw ideale opslagruimte in Roosendaal. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor jou in Roosendaal: easybox.nl. Op onze website vind je meer informatie over onze opslagruimtes. Tot snel!