Ons bedrijf heeft een heel grote opslag laten bouwen toen wij vijf jaar geleden gingen uitbreiden. Wij meenden dat wij nu weer vele jaren vooruit konden, maar al heel snel bleek dat ook deze ruimte eigenlijk alweer te klein was. Vandaar dat wij op zoek moesten naar nieuwe mogelijkheden om meer van onze goederen te kunnen herbergen. Het was namelijk zo dat wij steeds meer klanten kregen die kleine goederen bij ons bestelden. Dat betekende dus ook dat wij steeds meer goederen in onze opslag moesten hebben liggen. Omdat wij niet meer budget hadden om onze opslagruimte nog meer uit te breiden, hebben wij gekeken of wij de opslag zelf beter konden inrichten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheid om een nieuwe legbordstelling te kopen. Wanneer wij namelijk een nieuwe legbordstelling konden kopen, dan zouden wij daar waarschijnlijk veel ruimte mee kunnen winnen. Wij zijn daarom uitgebreid gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een goede legbordstelling te vinden, maar die vielen ons behoorlijk tegen. Ieder bedrijf in Nederland dat een legbordstelling verkoopt, lijkt hier de hoofdprijs voor te vragen en aangezien ons budget klein was, vielen al deze opties meteen af. Vandaar dat wij op een gegeven moment ook heel blij waren toen wij op de site van Europe-Racking.nl terecht kwamen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van een goede legbordstelling en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Bovendien is dit bedrijf er goed in om een legbordstelling aan te bieden voor een prijs waar je ‘u’ tegen zegt. Genoeg reden dus om een keer te kijken welke legbordstelling het meest geschikt was voor ons doel. Wij kwamen al heel snel tot de conclusie dat de keus hier zo groot was, dat het beter zou zijn voor ons om even bij een van de medewerkers van dit bedrijf om advies te vragen.

Wij vonden hier de perfecte legbordstelling

Toen wij eenmaal contact opgenomen hadden met de mensen van dit bedrijf, hebben zij heel goed naar onze wensen geluisterd. Ook was het belangrijk dat wij even doorgaven hoeveel ruimte wij beschikbaar hadden. Wanneer je namelijk deze twee factoren goed weet, kun je gericht gaan zoeken naar een goede legbordstelling. Wij hebben het als heel prettig ervaren dat dit bedrijf zo goed met ons ging meedenken. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij een goede legbordstelling konden kopen en het was daarom fijn dat wij op hun hulp konden rekenen. Wij kregen uiteindelijk een heel goede legbordstelling geadviseerd en deze hebben wij dan ook besteld. Wij hoefden gelukkig niet lang te wachten op onze bestelling. Binnen een week hadden wij het product al in huis en wij konden meteen aan de slag gaan om deze stelling te installeren. Dat was een fluitje van een cent. De stellingen die dit bedrijf verkoopt, zijn niet alleen heel erg goed, ze zijn ook eenvoudig in elkaar te zetten. Dat alles zonder aan stabiliteit te verliezen. Genoeg reden dus om zeer enthousiast te zijn over dit bedrijf en haar aanbod.

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf

Wij hebben de stelling inmiddels volop in gebruik genomen en dat bevalt ons heel erg goed. Wij zijn heel blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben, want de kwaliteit die zij ons leverden was heel erg goed. Kortom:

  • kijk even op de site van dit bedrijf
  • bekijk welke stelling u nodig heeft
  • koop hier een goede stelling voor een bodemprijs

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op Europe-Racking.nl.