Mijn ouders waren laatst vijftig jaar getrouwd en daarom wilden mijn broers en ik hen mee uit eten nemen. Mijn ouders zijn echte fijnproevers, dus wij wilden het niet meenemen naar de eerste de beste eettent. Wij hebben daarom eens even gekeken waar wij een goed restaurant in Venlo konden vinden. Wij wilden namelijk graag naar een restaurant in Venlo omdat wij daar vroeger gewoond hebben. Inmiddels zijn we verhuisd naar Den Bosch, maar we wilden graag het jubileum van mijn ouders in een restaurant in Venlo vieren omdat wij allemaal heel goede herinneringen hebben aan de tijd dat wij in deze stad woonden. Toen wij even op het internet gingen kijken naar de mogelijkheden die wij allemaal hadden wanneer we op zoek waren naar een goed restaurant in Venlo, toen kwamen wij terecht op een forum waar mensen hun ervaringen met restaurants kunnen bespreken. Het was goed om dit te lezen, want wij hadden namelijk een restaurant in Venlo op het oog, dat op dit forum heel slecht uit de verf kwam. Dat idee hebben we daarom meteen geschrapt. Wij zagen echter dat er een heel goed restaurant in Venlo was dat in alle recensies uitermate lovend besproken werd. Het ging hier over Chez L’Hetre. Wij hadden nog nooit van dit restaurant in Venlo gehoord, maar gezien de vele positieve berichten over dit restaurant wilden wij hier graag een keer een lekkere maaltijd gaan nuttigen. Wij zijn daarom ook even naar de site van dit restaurant in Venlo gegaan om te zien of wij hier meer konden vinden over het menu. Dat bleek het geval te zijn. Op Chezlhetre.nl konden wij zien wat het menu was en wij waren meteen zeer onder de indruk van alles wat geserveerd werd. Toen hebben wij dus meteen de telefoon gepakt om een tafel te reserveren op de dag dat mijn ouders hun jubileum zouden vieren. Zo gezegd zo gedaan, wij waren van harte welkom om langs te komen.

Wij hebben overheerlijk gegeten in dit restaurant in Venlo

Toen wij eenmaal de kaart kregen gepresenteerd, wisten wij meteen wat wij wilden hebben. Het was ons namelijk ter ore gekomen dat de kok een prijs had gewonnen voor het maken van kalfsvlees en dat wilden wij dus graag eens proeven. Wij hebben in dit restaurant in Venlo daarom ook allemaal kalfsvlees besteld en ik kan u zeggen dat ons dit heel erg lekker gesmaakt heeft. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij naar dit restaurant zijn gegaan. De service was uitermate goed en mijn ouders hebben een heel mooie avond gehad. Het is namelijk niet alleen zo dat het eten hier heel erg goed is, ook heeft men hier heel goede wijnen en bieren die bij het eten passen. Ik heb zelf niet zoveel verstand van combineren op dit gebied, maar gelukkig wist de gastheer mij heel goed te vertellen welke wijn het beste bij mijn eten paste. Ik vond het dan ook heerlijk om mij tegoed te doen aan al het lekkers dat in dit restaurant in Venlo geserveerd werd. Wij kijken daarom ook terug op een fantastische avond met heerlijk eten.

Wij raden dit restaurant van harte aan

Wij zijn heel erg blij dat wij het jubileum van mijn ouders bij Chez l’Hetre gevierd hebben. Het eten was magistraal en de sfeer was formidabel. Kortom:

  • ik raad dit restaurant van harte aan
  • het eten is hier ongelooflijk lekker
  • de service is heel erg goed

Kijk voor meer informatie even op de site van dit restaurant.