Een bedrijf dat de bouwlogistiek van u overneemt, dat zijn wij!Bij BouwAanvoerders staat uw bouwproject centraal. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe ringweg, een nieuwe woonwijk of winkelcentrum, qua bouwlogistiek moet u heel erg veel regelen voordat de bouwplannen überhaupt goedgekeurd zullen worden door de gemeente. U moet immers aantonen dat uw vrachtwagens en andere voertuigen niet al te veel overlast gaan veroorzaken. We hebben het hier niet zo zeer over overlast qua geluid, ook al is dat zeker iets om in het oog te houden. We hebben het letterlijk over het verkeer. Gaat u met vele vrachtwagens af en aan rijden tijdens de spits en langs drukke knooppunten in dan wel rondom de stad dan gaat u hoe dan ook files veroorzaken. Er valt qua bouwlogistiek in dat geval heel wat te winnen. De gemeente zal er dan ook zeker niet blij me zijn als u niet aan een degelijke bouwlogistiek hebt gedacht. Zoekt u daarom naar een bedrijf aan wie u dit kunt uitbesteden? Een bedrijf dat zich iedere dag weer richt op de bouwlogistiek voor vele ondernemingen en projecten in Nederland? Kijk dan snel eens op bouwaanvoerders.nl en neem vervolgens eens contact met ons op. Want uit dit eerste kennismakingsgesprek kunnen wij al erg veel informatie halen zodat u bij de eerste afspraak direct weet wat u aan ons kunt hebben. U wilt door kunnen werken, u hebt immers een deadline waar u zich beslist aan wilt houden. Maar de burgers mogen hier niet al te veel hinder van hebben. En daarom is de juiste afstelling zo belangrijk. Een planning waar de minst mogelijke last uit ontstaat. Bouwlogistiek is dan ook een gevoelige zaak waarbij er rekening moet worden gehouden met heel veel verschillende argumenten, wensen en onderbuikgevoelens.

De bouwlogistiek in een grote stad is beslist een vak apart

In grote lijnen bieden wij op het gebied van goede bouwlogistiek software aan, een ICT-tool waarmee continu de logistiek rondom uw bouwproces wordt gemeten. We meten of u zich houdt aan de gemaakte afspraken maar natuurlijk ook of dit in de eerste plaats voor u mogelijk is. Soms lukt het immers niet. Trek dan tijdig aan de bel zodat we qua bouwlogistiek direct kunnen ingrijpen. Daardoor ontstaat er grip maar ook rust tijdens het bouwproces. U kunt zich als aannemer en deskundige met de bouw en de aansturing ervan bezig houden terwijl wij van afstand de bouwlogistiek in goede banen proberen te leiden. Deze tool draagt dan ook zorg voor:

  • Een duidelijke planning. Wanneer moet wat daar zijn?
  • Het coördineren en tot uiting brengen van dit plan.
  • En uiteraard de monitoring van transport.

Komen middelen dan wel mankracht niet op tijd aan dan kan een strak geplande bouw in de soep lopen. Dat betekent soms letterlijk dat er weken zo niet maanden extra aan werk bijkomen. Dat zal uw opdrachtgever niet waarderen ook al kunt u hier zelf vaak maar weinig aan doen. Door de bouwlogistiek uit te besteden verkleint u in ieder geval dit risico naarstig.

Wij bieden innovatieve oplossingen zodat u snel van start kunt gaan

Mocht u op het gebied van de bouwlogistiek nog vragen aan ons hebben dan staan wij tijdens kantooruren per mail en per telefoon voor u klaar. Graag plannen we u in voor een eerste gesprek waarna we, met uw goedkeuring, verder gaan werken aan deze logistieke planning. Het is trouwens geheel aan u in hoeverre u ons wilt huren. Houdt u liever zelf grotendeels een oogje in het zeil? Dan doen wij daar beslist niet moeilijk over.