We zijn er al een tijdje uit, als leerkrachten van het voorgezet onderwijs weten we niet goed wat voor muziek er leuk is. De muziek die wij leuk vinden is niet interessant voor onze leerlingen. Om een leuk feest te organiseren moet je er dan bij stilstaan wat de leerlingen willen. Om het feest niet in de soep te laten lopen heb ik meerdere leerlingen gevraagd wat ze belangrijk vonden op het feest. En daar werd me al snel duidelijk dat goede muziek voor alle leerlingen belangrijk was. We besloten dan ook om iemand hiervoor in te schakelen. Een dj boeken was heel gemakkelijk bij Superfuif.

Een dj boeken voor de beste muziek

Als je er zelf niet veel verstand van hebt dan is het een lastige taak om de juiste muziek te regelen. Ik ben dan ook blij dat ik de leerlingen om advies heb gevraagd. Ik kwam er toen al snel achter dat muziek dus heel belangrijk is voor de leerlingen. Meer dan dat ik er bij stil had gestaan. Het was eigenlijk essentieel voor een goed feest. Een dj boeken was dan ook noodzakelijk om er een leuk feest van te maken.

Waarom wil je een dj?

Het was heel prettig om hiervoor iemand in te schakelen. Een dj boeken was een kleine greep uit ons budget maar dit was heel belangrijk voor de leerlingen en daarom was het hard nodig. Het scheelde ons veel werk omdat we hierdoor geen muzieklijsten moesten maken met populaire nummers. Waarom wil je een dj boeken:  

  • Jij hoeft je niet druk te maken om de muziek van het feest.
  • De dj regelt de juiste nummers voor het publiek.
  • Als je alleen al aangeeft wat de leeftijd is van de jongeren dan weet de dj precies wat hij moet draaien.

Het is voor veel mensen heel belangrijk dat er leuke muziek gedraaid wordt. Als je nu geen idee hebt wat andere mensen leuk vinden of gewoon geen tijd hebt om het juiste nummer uit te zoeken dan is dit zonde van je feest. Muziek is onwijs belangrijk om een goede sfeer op gang te brengen. Weet je niet hoe je dit zelf kan doen, schakel hier dan iemand voor in. Muziek brengt mensen samen en verbind mensen met elkaar. Het is belangrijk dat de juiste nummers elkaar opvolgen om de sfeer op gang te brengen. Als je ervoor wilt zorgen dat iedereen zich vermaakt moet je ervoor zorgen dat iedereen dezelfde muziek leuk vindt. Of je moet ervoor zorgen dat er muziek van verschillende genres wordt afgespeeld zodat er voor iedereen leuke muziek wordt gedraaid. Bespaar jezelf veel onnodige stress en tijd als je geen idee hebt wat je leerlingen of gasten leuk vinden om te horen. Een dj boeken is super makkelijk en brengt je feest pas echt op gang. De dj weet precies welke muziek hij moet draaien om het feestje leuk te maken, maak hier dan ook gebruik van. Voor het eindexamenfeest organiseerde we op school een feest voor de leerlingen. Met een paar simpele cd’tjes kwamen we er natuurlijk niet. Het was nodig dat er een echt knallend feest werd georganiseerd. Je doet maar één keer in je leven eindexamen. Op een knallend feest wordt goede muziek gedraaid. Daarom vonden we het een goed idee om een dj te boeken bij superfuif. Een dj boeken ging heel gemakkelijk en snel. De leerlingen hebben een geweldige avond gehad op het feest. Wil je meer weten, kijk dan op de website: https://superfuif.com/dj-boeken.