Mijn vrouw en ik hebben allebei allergieproblemen en lopen hier al jaren mee. Ik ben zelf allergies voor dierenhaar en ga elk jaar naar de huisarts voor een prik. Mijn vrouw heeft last van hooikoorts en gebruikt voor haar probleem medicijnen. De laatste keer dat ik bij de huisarts was, vertelde hij mij dat het verstandig was om een luchtreiniger te kopen. Zo een apparaat zorgt voor schone lucht in huis, waardoor onze problemen veel minder sterk zouden zijn. Wij besloten om op zoek te gaan naar een apparaat en zagen dat de reiniger van proairtech veel goede reviews had en besloten om dit apparaat te kopen. Mijn vrouw en ik hebben allebei allergieproblemen, maar hebben geleerd om er mee te leven. Wij hebben nu eenmaal bepaalde momenten dat wij veel last van onze probleem hebben en gebruiken dan medicijnen, of gaan naar de huisarts. Ondanks mijn probleem met dierenharen, hebben wij wel een hond en een kat. Wij zijn dol op dieren en zijn erg blij met onze kat en hond, wij kunnen geen leven zonder ze voorstellen. Er is altijd een bepaalde periode in het jaar dat mijn klachten het ergste zijn en dan ga ik naar de huisarts voor een prik. De laatste keer dat ik bij de huisarts was, gaf hij mij de tip om een luchtreiniger te kopen. Hij weet dat mijn vrouw ook een allergie heeft en vertelde mij dat er veel mensen zijn waarbij een reiniger veel helpt. De reiniger zuivert de lucht, waardoor de kwaliteit verbetert en schadelijke stoffen gezuiverd worden. Hij raadde mij aan om een luchtreiniger te kopen met een HEPA filter, want dit werkt het beste voor mensen met een allergie. Mijn vrouw vond het de moeite waard om er eentje te kopen en wij waren zeer benieuwd naar het resultaat.

Een luchtreiniger met een HEPA filter uitgezocht

Mijn vrouw en ik zochten naar een reiniger met een HEPA filter en wilden graag de luchtreiniger kopen met de beste Een luchtreiniger kopen voor onze allergieproblemenbeoordelingen. Wij hadden verschillende websites bezocht en zagen dat een reiniger van het merk proairtech veel goede reviews had. De reiniger was veel goedkoper dan wij hadden verwacht en wij lazen dat veel mensen met allergieproblemen minder klachten hadden. Op de website lazen wij veel informatie over het apparaat en stond precies beschreven hoe de luchtreiniger werkte. Wij besloten om dit apparaat te kopen en onze bestelling werd de volgende dag al verzonden.

Onze klachten zijn bijna weg

Sinds wij de luchtreiniger thuis hebben staan, hebben wij bijna geen klachten meer en dit hadden wij niet verwacht. Overdag staat de reiniger in de woonkamer en in de avond zetten wij het apparaat in de slaapkamer. Op de laagste stand maakt het apparaat bijna geen geluid, waardoor wij gemakkelijk kunnen slapen. Wij zijn erg blij dat we deze luchtreiniger hebben gekocht en raden iedereen met klachten aan om er eentje te kopen.

  • Deze reiniger heeft veel goede reviews
  • De reiniger was goedkoper dan wij hadden verwacht
  • Het apparaat maakt weinig geluid op de laagste stand
  • Wij hebben veel minder last van onze klachten   
Categories: ICT en Techniek