Kaasboerderij Geingenoegen is een authentiek en ambachtelijk boerenbedrijf dat heerlijke en eerlijke producten maakt en aanbiedt op de boerderij en in de bijbehorende landwinkel. Bij deze kaasboerderij ben je altijd aan het juiste adres voor kaas die echt naar kaas smaakt en op natuurlijke wijze is gemaakt aan de hand van bewezen receptuur. Dit geldt ook voor alle andere producten die hier te verkrijgen zijn. Geingenoegen kaasboerderij zoals een echte kaasboerderij ook daadwerkelijk bedoeld is.

De producten van Kaasboerderij Geingenoegen

Kaas, kaas en nog eens kaas en dat in vele vormen en maten en met diverse smaken. Van brandnetel tot komijn, van knoflook en chili-peper tot truffelkaas. Zelfs mozzarella en ricotta van een heuse Hollandse kaasboerderij. Men zegt dat alles wat lekker is van ver komt, maar Kaasboerderij Geingenoegen bewijst heel krachtig het tegendeel. De producten zijn stuk voor stuk heerlijk vers en met zorg en kwaliteit bereid. Dit geldt ook voor de andere zuivelproducten als:

 • Melk
 • Karnemelk
 • Boter
 • Yoghurt

De prachtige volle smaak van echte ambachtelijk gemaakte zuivel zoals deze vroeger werd gemaakt. Zonder toevoegingen en nog steeds vol van alle gezonde elementen die zuivel hoort te bevatten. De zuivel wordt gemaakt van verse melk van de boerderij van Geingenoegen en volgens ambachtelijk recept worden hier de verschillende producten mee gemaakt. Niet alleen voor uzelf kunt u hier terecht om deze lekkere zuivelproducten te kopen, maar u vindt hier ook zuivelmanden die een uitstekend cadeau vormen voor iedereen die houdt van de echte smaak van zuivel. U kunt dit combineren met vele andere producten die direct vanaf de boerderij worden verkocht in de landwinkel. Wat dacht u van:

 • Jams
 • Chutneys
 • Stroopjes en siroopjes
 • Honing
 • Landwijn
 • Mosterd
 • Geitenkaas
 • Eieren

Het landleven is goed en doet u goed en u proeft dit terug in alle producten. Ontdekt u alles over de landwinkel en haar producten op kaasboerderij-geingenoegen.nl of kom eens langs en ondervind zelf hoe lekker het kan zijn om weer echte kaas die niet uit een fabriek komt te eten.

Een boerenbedrijf met een missie

De kaasboerderij en landwinkel die Geingenoegen is maakt onderdeel uit van een boerenbedrijf met een missie. Hart voor de natuur, voor het vak, voor het agrarische leven en voor milieu en omgeving maken dat ook de eigenaren Bart en Jacolien Hogenhout authentiek zijn. Al jaren volgen zij hun hart en werken zij met passie op de boerderij die prachtig is gelegen aan het riviertje ’t Gein, bij Abcoude. De boerderij wordt gerund door Bart die dag in dag uit voor de koeien en de melk zorgt. Jacolien houdt zich onder andere ook bezig met de landwinkel. Daar verkoopt zij de producten, geeft zij advies over het gebruik ervan en vertelt zij tevens graag over heet prachtige bedrijf dat zij samen met haar man op poten heeft weten te zetten. De boerderij is absoluut een bezoek waard en is gelegen aan fiets- en wandelroutes waarbij u van harte welkom bent om de boerderij en de landwinkel op donderdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken. Het zal u zeker inspireren, net als dat dit vele buurtbewoners van de boerderij al heeft gedaan die hier vaste prik van hebben gemaakt om al hun verse zuivel direct af te nemen bij deze lokale kaasboerderij. En waarom zouden ze ook niet? Wanneer zulke mooie, duurzame en authentieke producten op zo’n korte afstand beschikbaar zijn, dan rijd je er toch graag even een blokje voor om? En dit kan voor meer dan alleen de zuivel en andere producten. Ook voor de vleespakketten die in de landwinkel worden aangeboden staan mensen inmiddels een uurtje eerder op. Ontdek het zelf, ontdek Kaasboerderij Geingenoegen.