Ieder bedrijf, ongeacht hoe groot het is, heeft altijd een goede strategie nodig. Bovendien is het belangrijk dat men altijd openstaat voor aanpassingen van de strategie. Het kan echter lastig zijn om de juiste benadering te vinden voor uw onderneming. Daarom kan professionele office support een zeer goede keus zijn. Op Vanbergeijkofficesupport.nl kunt u terecht voor ondersteuning volgens een efficiënte en flexibele werkwijze. Hier leest u wat office support van Van Bergeijk in detail inhoudt. In het kort zijn de diensten in te delen in vier onderdelen:

  • Officemanagement
  • Project support
  • Virtueel assistent
  • Coaching traject

Omdat iedere werkomgeving en situatie anders is, kunnen er altijd aanvullende diensten aangevraagd worden. Indien u wel kiest voor een van de bovenstaande basisdiensten wordt het plan van aanpak uiteraard volledig uitgewerkt en aangepast voor uw persoonlijke situatie en wensen. De diensten zijn onderverdeeld enkel om praktische redenen om een vaste basis te hebben om vanuit te werken. Bij office support is het zeer belangrijk om gestructureerd te werken volgens een goed uitgedachte strategie. Vanuit de basis kan er vervolgens gewerkt worden aan een plan van aanpak op maat voor iedere klant apart. Van Bergeijk werkt volgens een vaste werkwijze, maar altijd met een zeer flexibele en open benadering. Dit is de beste formule om uw werkomgeving en werkwijze nog beter te maken.

Persoonlijke office support voor beste resultaat

Voor iedere klant en iedere onderneming zal de benadering van office support anders zijn. Er is daarom iedere keer een frisse kijk en nieuwe werkmethode nodig. Van Bergeijk Office Support begint daarom eerst altijd met de kennismaking met de eigenaar van het bedrijf, de werknemers en het bedrijf zelf. Voor een goed resultaat is het bijzonder belangrijk om eerst goed te analyseren hoe de huidige situatie is. Pas wanneer er een goed beeld gevormd is, kan er gewerkt worden aan een plan van aanpak. Zonder de juiste voorbereiding zal het uiteindelijk langer duren om de gewenste resultaten te bereiken. Het is daarom zeker geen probleem om in het begin voldoende tijd en aandacht te nemen om de juiste aanpak te bedenken. Dankzij vele jaren ervaring en de juiste kennis kan Van Bergeijk echter snel vaststellen waar de problemen en dus de verbeterpunten liggen. Na de kennismakingsfase kan er daarom zeer snel en efficiënt gewerkt worden. Persoonlijke office support staat daarom bovenaan voor iedere klant. Met de juiste voorbereiding zal uw onderneming bijzonder snel vooruitgaan.

Voldoende ruimte voor inbreng en terugkoppeling

Bij Van Bergeijk draait office support om een gelijkwaardige verhouding tussen alle betrokken partijen. Iedere betrokkene, van werknemer tot werkgever en begeleider, staat op hetzelfde niveau. Er is daarom ruimte voor iedereen om ideeën naar voren te brengen en om volledig open te communiceren. Door open en flexibel te werken, zal er zo efficiënt mogelijk samengewerkt kunnen worden. Dankzij de open sfeer zal iedereen zich op zijn of haar gemak voelen, wat productiviteit ten goede komt. De office support verlener zal daarom ook van begin tot eind volledig open staan voor inbreng van de klant. Door gedurende het proces regelmatig terug te koppelen naar elkaar kunnen er waardevolle aanpassingen aan het plan gemaakt worden. Op die manier wordt er gestreefd naar zoveel mogelijk productiviteit en resultaat. Zoals u ziet komt er veel kijken bij het herstructureren van werkmethodes op de werkvloer. Met de juiste begeleiding kan er echter op een duurzame en efficiënte manier gewerkt worden naar een betere werkomgeving. Samen met de werkgever en werknemer(s) werkt de begeleider aan een betere aanpak voor het bedrijf. Kijk op de website voor meer informatie over de werkwijze of neem contact op voor meer informatie. Samen bouwen we aan een succesvollere onderneming. Lees meer…