Zorg voor gepaste flyers drukken met behulp van het eenvoudige bestelsysteem bij Drukwerkdeal.nl. Hier kan je allerlei uitvoeringen samenstellen voor uiteenlopende ontwerpen. Ook het ontwerpen is uit te voeren op de website. Je hoeft hiervoor geen programma aan te schaffen om mee te werken, maar Drukwerkdeal biedt de ontwerptool om een ontwerp te maken voor jouw flyer. Mocht je kampen met een beperkt budget voor jouw actie, evenement, feest of diensten, dan hoef je niet veel geld uit te geven voor een promotie. Voor een betaalbaar bedrag laat je hier flyers drukken om het gewenste onder de aandacht te brengen. Promotie is tenslotte essentieel voor een evenement of een bedrijf. Hoewel het internet daar ook een grote rol bij speelt, speelt het overhandigen van een flyer nog steeds een grote rol in iedere promotie. Digitale reclame wordt snel weg geklikt. Een flyer plakken mensen op een prikbord of bewaren ze op een plek, zodat ze herinnerd worden aan de diensten die worden aangeboden of het feest waar ze zich op verheugen. Maak daarom gebruik van de professionele diensten van Drukwerkdeal voor flyers drukken. Van een eenvoudige met flyer met een pakkende boodschap tot aan glanzende stevige uitvoeringen met een knallend ontwerp zijn af te drukken bij deze drukkerij.

Flyers drukken in alle kleuren

Dat is het voordeel van Drukwerkdeal. Welk materiaal je ook kiest voor flyers drukken, Drukwerkdeal gebruikt de beste technieken om jouw boodschap zo duidelijk mogelijk op de flyer te zetten. Het maakt niet uit wat voor ontwerp je meelevert. Dankzij de full color druktechniek wordt ieder ontwerp perfect bedrukt. Flyers drukken kan zowel enkelzijdig en dubbelzijdig en altijd wordt de full color druktechniek toegepast. Hierbij worden de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) gebruikt om iedere kleur tot stand te brengen die nodig is. Het is minder nauwkeurig dan de PMS-druktechniek, bekend als de Pantone Matching System, maar ideaal voor druktechnieken waarbij veel papieren bedrukt worden zoals bij flyers drukken. Maar je kan erop rekenen dat jouw ontwerp prachtig op de flyer terecht komt. Om hier zeker van te zijn volg je stappen op die in de informatiesheets. Hier staan de specificaties in vermeld waar de ontwerpbestanden aan moeten voldoen. Die hebben veelal betrekking op:

  • Het omzetten van de tekst naar contouren/outlines.
  • De opmaak van het bestand met een afloop van 3 mm.
  • Het gebruik van de resolutie van 300DPI
  • De minimale dikte van lijnen en strepen van 0,25 pt.
  • De minimale lettergrootte van 6pt.

Het geschikte papier

Hoe de bedrukking eruit komt te zien op het papier, dat is erg afhankelijk van het type materiaal. Het is voor te stellen dat een ontwerp anders eruit ziet op glanzend materiaal dan op mat materiaal. Verder speelt de structuur van het materiaal ook een rol. Zowel houtvrij gesatineerd mc met glans als houtvrij mat mc heeft een gladde structuur. Het houtvrij natuurkarton is veel ruwer van structuur. Dit is perfect als je er zelf nog op wilt schrijven. Ook houtvrij offset is ruwer papier. Ruw materiaal is wat minder geschikt voor kleurrijke opvallende ontwerpen. Dan is de ice silver metallic perfect voor flyers drukken. Deze heeft van zichzelf ook nog een zilveren lichtgevende glans. Dankzij het glanzende oppervlak gaat jouw ontwerp nog beter opvallen. Wil je er zeker van zijn dat de flyer ook opgehangen kan worden, dan is de static foil een uitkomst als materiaal. Flyers drukken gebeurt op een kunststof materiaalsoort bedrukt die ook nog een statische lading heeft. Deze is daardoor ook te plakken op vlakke/gladde ondergronden. Niemand kan om jouw flyer heen als je het ideale materiaal ervoor selecteert.