Baarden zijn helemaal terug van weggeweest! je ziet ze tegenwoordig overal in het straatbeeld, tot groot genoegen van veel vrouwen. Een goede baard maakt een man namelijk onweerstaanbaar sexy, en als de man in kwestie zijn baard goed verzorgd, bijvoorbeeld met de speciale baardshampoo, baardolie en pomade van Mannenzaak.nl, kan hij er alsnog heel verzorgd uitzien. Baarden zijn namelijk niet per definitie onverzorgd. Dit is alleen het geval wanneer de man zijn baard simpelweg in het wilde weg laat groeien en hem niet goed verzorgd, oftewel: er te weinig aandacht aan besteedt. Soms zie je ze nog wel eens lopen, die mannen die graag een baard wilden maar nu ze er eindelijk een hebben er geen zin hebben deze met een goede pomade te stylen. Zeker als je je baard niet netjes hebt laten bijknippen kan dat er zeer onverzorgd uitzien en bereik je dus eigenlijk het tegenovergestelde van hetgeen je wilde bereiken met je baard. Dit is super zonde, en daarom raadt de webshop Mannenzaak.nl je dan ook aan om je baard om de 4 á 5 weken te laten bijknippen, hem om de paar dagen te wassen met speciale baardshampoo, dagelijks te stylen met pomade speciaal voor baarden (dit is een soort gel) en zo ongeveer één keer in de week met een baardolie in te smeren om te haren te verzorgen en zachter te maken.

Waarom pomade voor baarden kopen?

De haren van je baard zijn doorgaans een stuk ruwer dan die op je hoofd, en dus kun je er niet automatisch van uitgaan dat de gel die je daarvoor gebruikt ook zijn werk doet in je baard. Je hebt daarvoor meestal veel sterkere gel nodig, simpelweg omdat de haren zo stuk zijn. Deze gel noem je pomade, en deze bestel je in de webshop Mannenzaak.nl Daar verkopen ze overigens nog veel meer fijn spul speciaal voor jou baard, namelijk:

  • Heerlijk geurende baardshampoo
  • Verzorgende baardolie
  • Kammetjes speciaal voor baarden
  • Grooming spray om je baard te stylen

En nog veel meer. Wist je dat er zelfs een speciale texture dust bestaat die je baard wat meer volume heeft? Dit kun je gebruiken voordat je de pomade erin smeert, als je baard niet zo vol is als je zou willen. Het maakt je haren wat stugger, voller en minder kroezig. Veel mannen vinden het heel fijn in gebruik en het is bovendien, net als de pomade, gemakkelijk uit te wassen. Gewoon even met je hoofd onder de kraan en klaar is kees.

Webshop speciaal voor mannen

Goede pomade online bestellenDe webshop van Mannenzaak.nl is met recht een shop speciaal voor mannen, stoere mannen met baarden welteverstaan. Ze hebben hun assortiment samengesteld met oog voor detail, en een selectie producten online staan waar de gemiddelde hipster heel erg blij van zou worden. De verpakkingen van al hun producten (zoals de baardshampoo, pomade en baardstyling) zijn namelijk super mooi! Ze hebben stuk voor een een hippe opdruk met een vintage tintje, wat het verzorgen van je baard veel leuker maakt. Bovendien wil het ook ook wat en staan al die hippe baardproducten nu eenmaal super mooi op het plankje in je badkamer, en daar wordt zelfs je vriendin blij van!

Categories: Mens en gezondheid