Huizen hebben net als auto’s soms een keuring nodig om te zien of alles nog in goede staat is. Wij laten eens per vijf jaar onze woning keuren omdat wij willen weten of wij misschien mankementen over het hoofd hebben gezien. Ook vinden wij het belangrijk om grote ingrepen van tevoren aan te zien komen en dus hebben wij gekeken waar wij dit jaar een expert konden vinden om ons huis te laten keuren. Wij hebben dat deze keer ook laten doen met in ons achterhoofd het idee dat wij de woning dit jaar misschien wel willen verkopen. Wij hebben namelijk de wens om wat kleiner te gaan wonen en dus hebben wij gekeken naar mogelijkheden om de woning door een expert te laten keuren. Als je dit wilt laten doen moet je iemand in de arm nemen die weet hoe hij of zij een goede woningkeuring uit moet voeren. Het is namelijk niet zo dat je enkel en alleen maar even hoeft te zien of de muur nog recht staat. Het is belangrijk dat je daarom een expert vraagt om de woningkeuring uit te laten voeren en daarom hebben wij de mensen van NTA8025.nl in de arm genomen. Dit bedrijf heeft ons heel goed weten te helpen en wij zijn heel tevreden over de manier waarop zij voor ons een woningkeuring hebben uitgevoerd. Wij hebben even contact met deze mensen opgenomen en wij hebben hen toen gevraagd of zij bij ons een woningkeuring konden uitvoeren op korte termijn. Voor de mensen van dit bedrijf was dat geen enkel probleem, zij kwamen graag bij ons langs om een woningkeuring uit te voeren. Mocht uw woning ook wel een woningkeuring kunnen gebruiken, dan kunt u naar de site van NTA8025.nl surfen om te zien hoe u een woningkeuring kunt inplannen. 

Een woningkeuring is geen overbodige luxe

Wij hebben de woningkeuring laten uitvoeren en wij hebben een heel duidelijk rapport gekregen over de staat van ons huis. Ik kan u zeggen dat ik een beetje schrok van het resultaat, maar ik ben blij dat wij de woningkeuring hebben laten uitvoeren. Het bleek dat veel onderdelen van ons huis niet meer in goede staat waren. Het goede nieuws was echter wel dat wij dit eenvoudig konden aanpakken en dat daardoor de waarde van ons huis aanzienlijk zou stijgen. Wij zijn daarom blij dat wij een woningkeuring hebben laten uitvoeren want op deze manier weten wij hoe ons huis er momenteel aan toe is. 

Wilt u ook een afspraak inplannen? 

Mocht u uw woning ook willen laten inspecteren voor een woningkeuring, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van NTA8025.nl surfen 
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal aangeboden krijgt
  • Een afspraak inplannen met een van de inspecteurs 

Wij zijn blij dat wij de woningkeuring uitgevoerd hebben want wij weten nu goed waar wij aan toe zijn met onze woning. Wij gaan binnenkort beginnen met het aanpakken van het achterstallige onderhoud zodat wij in de toekomt ons huis hopelijk voor een goede prijs kunnen verkopen. Wij zijn daarom blij dat wij zo’n goed rapport hebben laten opstellen.