Niets is vervelender dan het horen van galm in een ruimte. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens een feestje veel bezoek over de vloer heeft en mensen elkaar bijna niet kunnen verstaan. Of wanneer u muziek aan het spelen bent en u het geluid niet goed kunt horen, omdat het ver weg en dubbel klinkt. Herkent u deze situaties? Marcel Wesseling weet raad! Dit bedrijf kan makkelijk bij u thuis een akoestisch plafond installeren. Door het installeren van een akoestisch plafond zal de galm uit uw woning verdwijnen, waardoor u zich niet langer hoeft te ergeren aan de bovenstaande situaties. Het akoestisch spanplafond is een doek met ontelbaar veel kleine gaatjes met aan de achterkant een dun laagje rubber. Voordat het plafond wordt bevestigd zal eerst een isolatiedeken van polyester aan het oude plafond worden aangebracht. De galm gaat zo via de wand naar het spanplafond en zal vervolgens door het akoestisch plafond en deken worden geïsoleerd. Wij horen u denken, hoe ziet zo’n plafond er dan uit? Nou, een akoestisch plafond verschilt maar minimaal van een reguliere variant. Het ziet er namelijk net zo uit als elk ander plafond en u kunt er precies hetzelfde mee. Zo kunt u er onder andere lampen aan bevestigen. Tot slot is het akoestisch plafond ook makkelijk schoon te maken. Via https://www.marcelwesseling.nl/akoestisch-plafond/ kunt u een voorbeeld bekijken om er een goed beeld van te vormen.

Voor een akoestisch plafond kunt u terecht bij Marcel Wesseling

Wilt u graag een akoestisch plafond? Kom dan langs in een van de showrooms. Marcel Wesseling en zijn team van ervaren medewerkers geven graag antwoord op al uw vragen en vertellen u met alle liefde over de vele opties die mogelijk zijn. Deze showroom kunt u zeven dagen per week bezoeken, maar u kunt ook geheel vrijblijvend een afspraak maken om op een ander tijdstip langs te komen. Marcel Wesseling en zijn team staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. En het team is zeer ervaren. Marcel Wesseling heeft zelf twaalf jaar lang samen met zijn broer een bouwbedrijf gehad. Uiteindelijk besloot hij om zich verder te specialiseren in spanplafonds wat heeft geleid tot een grote expertise rondom het akoestisch plafond. Vervolgens heeft hij een deskundig team om zich heen verzameld waarmee hij zowel spanplafonds verkoopt als installeert. De cliënten zijn zeer te spreken over de service. Zo wordt er onder andere bij de recensies door cliënten geschreven dat ze enorm tevreden waren over het nakomen van de gemaakte afspraken en het keurig afgeleverde werk. Verder zegt een andere cliënt dat de prijs veel voordeliger was ten opzichte van soortgelijke services door andere bedrijven. Op de website kunt u nog meer recensies lezen, maar ze spreken voor zich; Marcel Wesseling en zijn team leveren een topservice voor een scherp prijsje! Dus waar wacht u nog op? Vraag nu die vrijblijvende offerte aan!

Marcel Wesseling regelt alles voor u!

Behalve “slechts” het installeren van een akoestisch plafond, biedt Marcel Wesseling nog meer diensten aan. Al uw wensen zijn mogelijk. Zo installeren of monteren ze ook:

  • Inbouwspots of inhouwdimmers met de daarbij benodigde bedrading;
  • Ledstrips;
  • Sierlijsten;
  • En geprint spanplafond.

Zoals u hieruit kunt opmerken is niets te veel werk voor Marcel Wesseling! Deze eerlijke vakman en zijn medewerkers houden zich aan hun afspraken, werken nauwkeurig en laten geen rommel achter. Én, het belangrijkste van allemaal, ze bieden jou een zeer voordelige prijs! Ben je geïnteresseerd in een akoestisch plafond? Zoek dan niet verder en laat Marcel Wesseling en zijn team bij jou thuis aan de slag gaan!