Wilt u een maatwerk website laten maken? Misschien voor een eigen blog, een eigen bedrijfspagina of misschien wel als webshop. Wij kunnen dit allemaal voor u realiseren, zolang u weet wat u voor ogen heeft, maken wij het voor u klaar: webdesignkaart.nl

Er zijn veel partijen die de dienst aanbieden om een website te ontwikkelen voor u. Echter is hierin de keuze maken soms lastig, dat snappen we volkomen. Er zijn een aantal redenen waarom u bij ons aan het goede adres bent voor een maatwerk website. We geven veel informatie over een website, hoe deze ontwikkeld wordt, en als allerbelangrijkste voor de koper, wij hebben lage prijzen in vergelijking met andere bedrijven.

Een maatwerk website laten maken

Een maatwerk website, wat is dat eigenlijk? Dit houdt in dat alles, maar dan ook alles wat u wenst, in de website kan komen. Wij maken alles naar uw wensen en behoeften. Geen standaard templates of standaard thema’s, maar zelf, op maat gemaakte templates en thema’s. Het voordeel van een maatwerk website is het feit dat de website echt naar u smaak komt uit te zien. Het kost natuurlijk meer werk dan een website met een standaard template of thema, maar vaak is een maatwerk website wel te onderscheiden in stijl en nauwkeurigheid. Het is niet herkenbaar, maar uniek. Dit zorgt ervoor dat bezoekers van uw website een vorm van expertise ervaren, wat vaak zal resulteren in betere en meerdere conversies. Tegenwoordig is bijna iedereen zo aware in de digitale wereld, dat ze websites snel als standaard ervaren. Daarom is het belangrijk om een onderscheidende waarde te creëren met je website. En dit kun je doen door je website op maat te laten ontwikkelen.

Kosten van een website laten maken

U wilt een maatwerk website laten maken, maar weet niet hoeveel dit kan gaan kosten. Dit verschilt natuurlijk per categorie en branche, maar ook hoeveel pagina’s u website moet hebben. Alles is hierbij belangrijk, ook het design, de kleuren en functionaliteiten. Dit ligt er ook aan hoe complex het wordt, op basis van uw wensen van de website. Maar toch moet u weten, bij ons bent u aan het goede adres, als u niet té veel geld uit wilt geven aan een maatwerk website. Normaal gesproken lopen de kosten voor zoiets erg hoog op bij veel partijen, omdat in een website op maat veel werkzaamheden en tijd schuilen. Wij willen het haalbaar maken voor iedereen, en daarom hebben wij veel scherpere prijzen dan de meesten. Onze prijzen:

  • Een maatwerk bedrijfswebsite begint vanaf €1.750
  • Een webshop op maat begint vanaf €2.500
  • Een maatwerk website vanaf €3.000
  • Een maatwerk site met meer dan 3 systeemintegraties vanaf €5.000
  • Webdesignkaart

Dus wilt u een eigen website die op maat is ontwikkeld, en u vindt onze prijzen haalbaar en reëel en wilt u de stap zetten naar een eigen website? Neem dan contact met ons op, zodat we samen verder kunnen kijken naar de mogelijkheden voor u en uw nieuwe website op maat!