Kureken wereldkaarten zijn helemaal hip en van deze tijd. Het is super mooi om te gebruiken als decoratie in je huis maar ook leuk om als cadeau weg te geven. Bij artinato kun je kurken wereldkaarten bestellen. Al deze kurken wereldkaarten zijn gemaakt van duurzaam kurk.

Waarom kurk?

Waarom wij kiezen voor kurk? Dat is eigenlijk heel eenvoudig, kruk is namelijk recyclebaar, biologisch afbreekbaar, licht en elastisch, vuilafstotend, hypoallergeen en een erg milieuvriendelijk natuurproduct. Tevens bevat kurk dezelfde eigenschappen als leer. Perfect toch! 

Missie

Naast dat kurk erg goede eigenschappen heeft, vinden wij het ook belangrijk dat deze kurk die wij gebruiken voor onze producten duurzaam is. Wij dragen daarom ons steentje bij om bomenkap van kurkenbossen tegen te gaan. Voor de producten van kurk worden namelijk geen bomen gekapt en dus is het zonde om alsnog die bomen te kappen. Door bij elke aankoop 5% te doneren aan het project #hetbosvandetoekomst willen wij bijdragen aan de duurzaamheid van kurk en ervoor zorgen dat er genoeg kurkenbossen overblijven. 

De kurken wereldkaarten

De land-en wereldkaarten zijn gemaakt van duurzaam kurk. Alle kaarten worden met de hand gemaakt waardoor elke kaart weer uniek is. Kurk geeft een rustieke uitstraling en past erg goed als decoratie in een huis. Er zijn verschillende soorten kaarten te bestellen, namelijk:

  • Landkaart Duitsland
  • Landkaart Nederland
  • Wereldkaart gelaserd op kurk
  • Wereldkaart kurk
  • Artinato.com

Al deze kaarten zijn naar wensen aan te passen en te stylen. Wij kunnen namelijk ook afbeeldingen, logo’s of namen op de kurken wereldkaarten stempelen, drukken of laseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt er ook voor kiezen om de wereldkaart kaal te laten zodat je er thuis zelf met prikkers foto’s aan kunt hangen. Of dat je met prikkers plaatsnamen aanduidt. Ook erg leuk om je kind zo op spelende wijs plaatsen en/of landen te laten leren. 

Geef een kurken wereldkaart cadeau

Een beste vriendin die vaak aan het reizen is? Een zoon die net zijn wereldreis aan het uitstippelen is? Of gewoon omdat het als een mooie decoratie in je ouders huis staat? Allemaal redenen waarom het een goed idee is om kurken wereldkaarten cadeau te geven. Zo kan iedereen op zijn eigen manier er een invulling aan geven. En het is vooral leuk dat het niet zo’n standaard cadeau is maar juist iets origineels. Let er wel even op dat onze wanddecoratie niet met wandbevestiging geleverd wordt. Schaf dit dus ook aan zodat de kaart kan worden opgehangen. 

De service van artinato

De kurken wereldkaarten zijn veelal op basis van een offerte. Dit komt omdat zo’n kaart helemaal naar eigen wensen is aan te passen en te stijlen. Daardoor kan er verschil in prijs komen en is het dus noodzakelijk om een offerte aan te vragen. Je kunt deze kaarten dus niet gelijk bestellen, je zult een offerte moeten aanvragen die wij zo snel mogelijk proberen te geven. Wanneer je kurken wereldkaarten besteld kun je gemakkelijk betalen met iDeal, Paypal of vooraf overmaken. Heb je het hele bestelproces afgerond dan kun je verwachten dat wij kurken wereldkaarten binnen 5 werkdagen proberen te versturen. Dit ligt natuurlijk ook aan de wensen van het product. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Categories: Mens en gezondheid