Bij Frederique’s choice kun je heel eenvoudig je bloemen versturen naar het adres van je keuze. Dus wil je jezelf verwennen met een fraaie bos bloemen of je lieve vriendin bedanken voor de steun de afgelopen tijd? Bij Frederique’s choice kun je de mooiste bossen bloemen versturen. Kijk snel op frederiqueschoice.com voor onze kleurrijke bossen bloemen die allemaal met de meeste zorg zijn uitgekozen. Elke keer verrassen wij onze klanten weer met de meest uiteenlopende bossen bloemen. Want elk seizoen heeft andere bloemen die dan helemaal hip zijn. Wat dacht je van een prachtige tulpenbos bestaand uit diverse kleuren; van geel, rood, wit, roze en oranje gecombineerd tot een prachtig winters boeket in een zeer stijlvolle zinken emmer. Dat zal prachtig staan op de keukentafel. En uiteraard kun je dit prachtige boeket bloemen versturen met een persoonlijke boodschap voor een persoonlijk tintje. Een echte topper is ons voorjaarsboeket. Haal de lente in huis met een vrolijke bos bloemen met gele chrysanten, intens gele rozen en fraaie groen bladwerk ertussen. Ook voor speciale dagen zoals Valentijnsdag en Moederdag hebben wij boeketten samengesteld. Zo kun je je geliefde romantisch verrassen met een boeket bloemen die we versturen naar je Valentijn.

Bloemen versturen? Frederique’s choice heeft de mooiste bloemen!

Bij Frederique’s choice kun je terecht voor de mooiste bloemen. En altijd vers! Onze bloemen komen rechtstreeks van de kweker af en worden op een centraal punt in Nederland verwerkt. Daarom durven wij een kwaliteitsgarantie te geven. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Ruime keuze uit bloemen
  • Bloemen versturen binnen 24 uur na bestelling van ma t/m za
  • Leuke seizoen boeketten
  • Eenvoudig online te bestellen en te betalen
  • Ook voor planten zijn wij het adres
  • Voor zakelijke en particuliere klanten

Voor verschillende budgetten kun je bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld uit een S, een M of een L boeket, bij een grotere bos betaal je een meerprijs. En met onze brievenbusbloemen zijn de verzendkosten nog lager, want de bloemen worden in een elegante doos verpakt waardoor ze eenvoudig via de brievenbus bezorgd worden. Het online bestellen wijst zich vanzelf. Je kiest een boeket bloemen uit, of bijvoorbeeld een mooie plant, vult eventueel een persoonlijke boodschap in, voert de adresgegevens in en de gewenste bezorgdatum, waarna je veilig online betalen kunt. Snel en eenvoudig. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag om met zorg het gewenste boeket samen te stellen bestaande uit uiteraard verse bloemen. Binnen 24 uur na je bestelling, van maandag tot en met zaterdag – uitgezonderd feestdagen-, kunnen wij de bloemen versturen via onze betrouwbare bezorgservice. We proberen er alles aan te doen om de bloemen op de gewenste tijd te bezorgen. Voor onze zakelijke partners bieden wij de mogelijkheid om eenvoudig grotere hoeveelheden te bestellen en om te voorzien in relatiegeschenken in de vorm van bloemen en bloembollen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan je graag te woord!

Houd je bloemen lang mooi

Wij doen er alles aan om de bloemen vers te versturen. Bij onze brievenbusbloemen brengen wij de bloemen in een slaap waardoor ze vers blijven. Na openen kun je er ongeveer een week volop van genieten. De bossen bloemen die geleverd worden in een transportdoos kun je het beste snel na ontvangst ontdoen van de speciale laag die we om de stelen doen. Haal de onderste bladeren eraf en haal een paar centimeter van elke steel. Dit doe je onder een schuine hoek. Na het verwijderen van het bindtouw zet je de bloemen in een schone vaas waarin leidingwater samen met het bijgeleverde zakje bloemenvoeding is samengevoegd. Bloemen erin en genieten maar!