Tegelstickers zijn een uitstekende manier om tegels van uiterlijk te doen veranderen! In veel huizen wordt er in de badkamer, het toilet en de keuken gebruik gemaakt van wandtegels en dat is ook logisch. Ze zijn uitstekend geschikt voor natte ruimtes, kunnen tegen vocht en ze zijn daarbij ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. In gebruik hebben ze dus eigenlijk alleen maar voordelen en het is dan ook niet verwonderlijk dat ze veelvuldig toegepast worden. Er zit echter ook één belangrijk nadeel aan het gebruik van muurtegels en dat is dat ze zo lastig te vervangen zijn. Tegelstickers kunnen wat dat betreft een uitkomst bieden. Natuurlijk niet op het moment dat er sprake is van beschadigingen, in die gevallen is het toch de meest logische optie om dan de tegels te vervangen. Een fikse klus die veel rommel met zich meebrengt, maar soms wel gewoon noodzakelijk. Maar als de wandtegels nog van een goede kwaliteit zijn, maar de uitstraling ervan staat je niet aan, dan is vervanging echt niet nodig. Tegelstickers kunnen er dan voor zorgen dat kleur en patroon veranderd worden, zodat ze helemaal weer passen bij de wensen die jij op dit gebied hebt!

Tegelstickers voor andere uitstraling

Op het moment dat jij wandtegels uitkiest, denk je altijd dat je een keus maakt waar je nog vele jaren tevreden over zult zijn. Ervaring wijst echter uit dat dit lang niet altijd het geval is. Tegelstickers bieden dan uitkomst! Als jij vandaag muurtegels uitkiest, dan kies je voor een kleur die jou op dit moment aanspreekt en die past bij de rest van jouw interieur. Maar we weten allemaal dat interieurkleuren aan mode onderhevig zijn. Denk maar eens terug aan de kleuren die er in de jaren zestig en zeventig gebruikt werden, toen dacht men ook dat men dit jarenlang mooi zou blijven vinden, maar als we daar nu op terugkijken kunnen we ons dat helemaal niet voorstellen. Tegelstickers zijn een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat de uitstraling van toiletruimte, badkamer en keuken weer helemaal passen bij de mode van dit moment! Je kunt ze eenvoudig aanbrengen en het is daarmee een relatief gemakkelijke en snelle klus, helemaal als je het vergelijkt met het alternatief van alle tegels vervangen. Tegelstickers kunnen dus echt een oplossing zijn op het moment dat jij echt uitgekeken bent op de tegels die jij nu in je huis hebt zitten!

Verschillende mogelijkheden

Tegelstickers zijn ook ideaal voor mensen die in een huurwoning wonen. Je kunt dan immers niet zomaar zelf aan de slag gaan met tegels vervangen, maar je kunt wel stickers plakken omdat je deze ook weer kunt verwijderen op het moment dat je uit je woning gaat. Waar kun je nu terecht voor deze producten? Tegelstickers kun je heel goed kopen bij Sticker Queen. In hun webshop vind je veel verschillende varianten, zij bieden variatie in:

  • patroon
  • kleur
  • maat

Standaard zijn de stickers verkrijgbaar in de maat 15 bij 15 centimeter, omdat dit de tegelmaat is die het meest voorkomt in Nederlandse woningen. Heb jij echter een andere maat, dan kun je bij hen ook op maat gemaakte exemplaren laten maken! De verschillende patronen bieden zij ook altijd aan in verschillende kleuren, waardoor je ook op die manier nog volop kunt variëren. Of je nu een bijzonder patroon zoekt of dat je effen exemplaren zoekt, je kunt het bij hen allemaal vinden. Voor een compleet overzicht van wat zij jou kunnen bieden, kun je het best even een kijkje nemen op stickerqueen.nl. Tegelstickers zijn dus heel handige producten en je kunt ze het best kopen bij Sticker Queen!

Categories: Vrije tijd en Hobby