Mijn vrouw en ik zijn thuis aan het kijken hoe wij milieuvriendelijker kunnen wonen en hebben verschillende aanpassingen aan ons huis gemaakt. Wij hebben ons huis opnieuw laten isoleren en vorig jaar lieten wij zonnepanelen plaatsen. Wij verbruiken nu minder energie en wekken een groot gedeelte op via de zonnepanelen. Wij hadden nog niet nagedacht over verstandiger om gaan met water en konden hier ook nog een grote stap in zetten. Wij wilden graag overtollig regenwater opslaan in een houten regenton, zodat wij met dit water de planten water kunnen geven. Op de website Tuinartikelen.nu vonden wij een mooie ton, waar wij veel water in kunnen opslaan, deze ton staat nu in onze tuin. In Nederland hoor je steeds vaker dat wij duurzamer moeten leven en dat wij van het gas af moeten. Wij willen thuis ook graag onze bijdrage leveren, maar willen dit wel op een slimme manier doen. Wij hadden veel plannen en wilden graag grote veranderingen doorvoeren, maar helaas bleek niet alles zo gemakkelijk als wij hadden gedacht. Diverse maatregelen kwamen veel duurder uit, dan wij hadden verwacht. Twee aanpassingen die wij wel al hadden doorgevoerd waren het huis beter isoleren en zonnepanelen plaatsen. Wij hadden nog niet nagedacht over het plaatsen van een houten regenton, terwijl dit een gemakkelijke oplossing is om minder water te gebruiken. Wij dachten alleen maar aan energiebesparingen en minder gas gebruiken, dat wij niet over water hadden nagedacht. Met een houten regenton wilden wij regenwater opslaan en dit later gebruiken om de planten in de tuin water te geven. Vooral tijdens de zomer gebruikten wij veel water om de planten bij te wateren, terwijl wij hier gemakkelijk regenwater voor konden gebruiken. Wij wilden graag een grote regenton kopen, om veel water in op te slaan.

Online een mooie houten regenton gevonden

Mijn vrouw en ik bezochten eerst een tuincentrum in de buurt om een houten regenton te kopen. Er was hier wel een regenton te koop, maar die vonden wij niet mooi. Wij besloten om online verder te zoeken en vonden toen onder andere de website Tuinartikelen.nu. Dit bedrijf heeft een groot assortiment aan artikelen voor de tuin en verkoopt verschillende soorten regentonnen. Wij vonden hier een zeer mooie regenton waar veel water in kan opgeslagen worden. Wij konden de houten regenton voor een goede prijs kopen en het artikel zou al een paar dagen later geleverd worden.

De regenton staat prachtig in de tuin

Wij hebben de houten regenton nu bijna een maand in de tuin staan en zijn erg blij met onze aankoop. De regenton ziet er prachtig uit en is erg stevig. Wij kunnen veel water opslaan in de ton en hebben het water al verschillende keren gebruikt voor onze tuin. De regenton is een gemakkelijke oplossing om water te besparen en je hoeft er niets extras voor te doen. Wij zijn erg tevreden over de gekochte houten regenton via Tuinartikelen.nu en raden dit bedrijf aan.

  • Er zijn verschillende soorten tonnen bij dit bedrijf te koop
  • Wij konden het artikel kopen voor een goede prijs
  • De regenton staat prachtig in de tuin
  • Wij verbruiken nu minder water