Als de zomer in zicht komt vinden veel mensen dat ze wel wat meer mogen sporten. In de winter hult iedereen zich in dikke lagen kleding, waardoor het misschien niet zo zichtbaar is dat je bent aangekomen. In de zomer is het warm, en korte, luchtige kleding laat dan zien dat je niet meer zo slank bent als het jaar ervoor. Als je dat wilt voorkomen kun je beter zorgen dat je op tijd begint met sporten, of gewoon het hele jaar flink bezig blijft, bijvoorbeeld in je sportschool. Sportscholen zijn de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond gekomen in Nederland. Er zijn luxe sportscholen, sportscholen waar je goedkoop kunt sporten, en speciale sportscholen waar je onder begeleiding kunt sporten. Deze laatste vind je ook in Breda. De sportschool in Breda waar je onder begeleiding kunt sporten vind je onder de naam Sport en Slank Studio. Bij Sport en Slank Studio kun je sporten omdat je wilt afvallen, of omdat je gewoon wat fitter wilt worden. Ben jij ook op zoek naar een sportschool in Breda? Kijk dan eens op de website van Sport en Slank Studio:  http://sportenslankstudio.nl/sportschool-breda/. Wij verwelkomen je graag in deze sportschool in Breda, om samen te werken aan jouw gezondheid of je figuur.

Nieuwe sportschool in Breda

Sport en Slank Studio bestaat nog niet zo lang, en richt zich voornamelijk op begeleid sporten. Dit is ideaal voor mensen die een blessure hebben of het moeilijk vinden het sporten vol te houden. Als dat het geval is helpen we je graag op weg bij onze sportschool in Breda. Onze sportschool in Breda is voorzien van alle apparaten die je nodig hebt om fit te worden en te blijven. Bovendien beschikken we over een gezellige ruimte waar je vanzelf zin krijgt om te sporten. Er is lekkere muziek te horen en de trainers weten je te motiveren. Samen met jou wordt gekeken naar jouw wensen op het gebied van sport. Zo kun je bij ons:

  • Sterker worden
  • Afvallen
  • Aankomen (in spiermassa)
  • Trainen voor een bepaald doel
  • Gezonder worden

Sporten helpt bij het herstellen na een operatie of ziekte. Ook daarvoor bieden wij training onder begeleiding aan. We zijn dus van alle markten thuis bij onze sportschool in Breda. De website biedt een leuke inkijk in onze sportschool, maar je kunt het nog beter ervaren door gewoon een keer langs te komen. Als je liever sport in sociaal verband kun je ook eens kennis komen maken met een van onze groepslessen. Hier sport je samen met anderen, onder leiding van een gecertificeerde trainer. Dit verkleint het risico op blessures en overtraind raken.

Goedkope personal training

Meestal is sporten onder begeleiding duur. Dan praten we over personal training. Een andere vorm van sporten onder begeleiding vindt vaak plaats in het medische circuit, bijvoorbeeld bij de fysiotherapeut. Dit zijn niet echt leuke, gezellige vormen van sporten. Bij Sport en Slank Studio, dé sportschool in Breda voor sporten onder begeleiding, is er wel genoeg plezier te beleven. Wij bieden je voldoende uitdaging om het sporten leuk te houden en kijken naar jouw behoeften. De ene sporter vindt het leuk om uitdagende krachttraining te doen, de ander houdt meer van cardiotraining. We kijken altijd naar jouw persoonlijke doelen en stemmen daar je training op af. Hiermee krijg je een heel goede en goedkope vorm van personal training. Kom eens langs om kennis te maken bij onze sportschool in Breda.  Maak een afspraak via http://sportenslankstudio.nl/sportschool-breda/, of loop gewoon eens bij ons binnen.

Categories: Coaching en Workshops