Wij hebben onlangs besloten om ons bedrijf uit te gaan breiden. Wij hadden altijd een bedrijf met twee trucks, maar wij merkten dat de zaken steeds beter gingen en dat het tijd werd om in nieuwe trucks te gaan investeren. Wanneer je dat van plan bent, moet je goed kijken naar waar je dat het beste kunt gaan doen. Het is namelijk zo dat trucks doorgaans erg duur zijn en dan wil je er zeker van zijn dat je met een goede aanbieder in zee gaat. Wij hebben daarom veel onderzoek gedaan naar waar wij goede trucks konden vinden. Wij hebben gezien dat wij heel veel mogelijkheden hadden en dat was enerzijds heel prettig om te merken, maar anderzijds was het ook weer lastig omdat wij niet goed wisten waar wij de beste trucks konden vinden. Wij hebben daarom uitgebreid onderzoek gedaan om er zeker van te zijn dat wij een goede investering konden doen. Wij wilden namelijk graag trucks kopen waar wij vele jaren mee vooruit zouden kunnen en niet waar wij na een paar maanden alweer mee naar de garage moesten gaan. Wij hebben daarom bij ieder bedrijf gekeken wat andere klanten over dit bedrijf hadden geschreven en zo kwamen wij tot de conclusie dat de meeste mensen heel erg onder de indruk waren van de trucks die je via Hesselink Trucks kunt kopen. Deze mensen hebben kennelijk een heel goed aanbod en dat kun je met eigen ogen bekijken als je even naar de site van deze mensen gaat. Wij hebben dat dan ook meteen even gedaan en het was inderdaad waar dat wij daar heel veel moois voorbij zagen komen. Genoeg reden om een keer bij deze mensen langs te gaan om te zien wat zij allemaal voor ons konden betekenen. Wij wilden namelijk graag precies weten welke trucks zij ons konden aanbieden. 

Hesselink trucks is het bedrijf waar u moet zijn

Wij werden heel hartelijk ontvangen door de mensen van Hesselinktrucks.nl en dat was heel erg prettig. Wij waren die onder de indruk van het aanbod van deze mensen en wij hebben daarom alle opties goed doorgenomen. Wij vonden het heel prettig dat wij de trucks in alle rust konden bekijken en dat een van de mensen van Hesselink trucks ons heel goed wist voor te lichten. Dat maakte het niet moeilijk om een goede keus te maken. Wij hebben onze eisen op tafel gelegd en toen hebben wij heel goed advies mogen ontvangen over de mogelijkheden wat de trucks betrof. Wij hebben uiteindelijk een heel goede deal weten te sluiten en daar zijn wij heel erg content mee. 

Wij hebben een topdeal gesloten 

Wij zijn heel blij dat wij zaken zijn gaan doen met dit bedrijf want wij zijn heel erg goed geholpen. Kortom:

  • Wij konden ons wagenpark hier heel goed uitbreiden 
  • Wij zijn heel goed geholpen 
  • Wij hebben een zeer goede deal kunnen sluiten 

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en wij zullen hier in de toekomst zeker vaker een aankoop gaan doen wanneer dat weer mogelijk is. Kijk voor meer info nog even op de site van dit bedrijf. 

Categories: Auto's en Motoren