De afgelopen jaren hebben steeds meer boeren hun bedrijf te koop gezet. Zij hebben allemaal gemerkt dat daar heel veel bij komt kijken omdat het niet simpel een kwestie is van een pand verkopen. Een boerenbedrijf omvat namelijk heel veel meer dan enkel een woning met een loods. Vaak zijn er heel veel andere zaken die ook moeten worden verkocht, denk hierbij bijvoorbeeld aan het vee dat op een boerderij gehuisvest is. Wij willen u daarom uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn namelijk een agrarisch taxateur die altijd voor u klaar staat om u van dienst te zijn met het verkopen van uw bedrijf. Wij weten als agrarisch taxateur precies waar wij op moeten letten om tot een goede prijs te komen. Mocht u daarom met het plan rondlopen om uw bedrijf van de hand te doen, dan hopen wij dat u een keer op onze site wilt komen kijken. Hier kunt u zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. Veel mensen die bij ons op de site kwamen kijken, vonden hier de agrarisch taxateur die zij graag wilden vinden. Wij hebben heel veel ervaring op dit gebied en onze mensen komen u graag helpen. U kunt altijd een afspraak met ons inplannen om een keer kennis met ons te komen maken. Wij komen dan bij u langs om uw bedrijf te bekijken en om in kaart te brengen wat er allemaal verkocht dient te worden. Surf daarom snel even naar noaber.

Als agrarisch taxateur zorgen wij voor een goede overdracht van uw bedrijf

Wanneer u een boerenbedrijf wilt verkopen, is het vaak het beste om dit als geheel te doen. Daarmee bedoelen wij dat u niet alleen de boerderij zelf verkoopt, maar het gehele bedrijf. Dat houdt in dat u dus ook uw landerijen moet laten taxeren en dat u tot een goede prijs komt voor het vee dat u op uw boerderij houdt. Als agrarisch taxateur kunnen wij u heel goed helpen en wij raden u daarom ook aan om ons als agrarisch taxateur in de arm te nemen. U zult merken dat wij veel ervaring hebben met het verkopen van grote bedrijven waardoor wij altijd een goede deal voor u kunnen maken. Bovendien hebben wij als agrarisch taxateur een groot netwerk en kunnen wij u in contact brengen met eventuele kopers. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op noaber.nu zouden mogen ontvangen want hier kunt u meer lezen over onze diensten. 

Plan vandaag nog een afspraak met ons in

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u daarom graag een keer met ons willen praten over de mogelijkheden die wij als agrarisch taxateur te bieden hebben, dan kunt u altijd even een mail sturen of een telefoontje plegen. Kortom:

  • Wij staan voor u klaar om u te helpen 
  • Wij zorgen dat wij tot een goede prijs komen 
  • Wij zorgen dat de verkoop in goede banen wordt geleid 

Kijk vandaag nog even op noaber.nu.