Wij hebben bij ons op kantoor onlangs de schoonmaker ontslagen. Deze was namelijk altijd te laat en wanneer hij dan eindelijk bij ons op kantoor was verschenen, deed hij zijn werk maar nauwelijks. Hij stond altijd te praten met de mensen die bij ons over de vloer kwamen en wij baalden hier erg van want wij zagen ons kantoor vervuilen waar wij bij stonden. Vandaar dat wij besloten hebben om hem de deur te wijzen en wij hebben toen een poging gedaan om iemand anders te vinden die ons schoonmaakwerk kon gaan doen. Wij hebben maar een klein kantoor dus wij hoefden niet veel schoonmaakwerk te laten doen, maar het schoonmaakwerk moest wel gebeuren dus wij wilden graag een goede partner in dienst nemen. Wij hebben gekeken of wij iemand konden vinden die het schoonmaakwerk voor ons zou kunnen doen, maar dit was niet heel eenvoudig. Wij wilden namelijk liever niet iemand in dienst nemen die geen enkele ervaring had, maar wij konden het ons ook niet veroorloven om met een bedrijf te gaan samenwerken. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of er ook tussenmogelijkheden beschikbaar waren. Wij hebben gekeken wat wij allemaal op het internet konden vinden en zo kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van iemand.nl. Deze site vonden wij meteen zeer interessant omdat wij hier heel veel interessante mogelijkheden zagen wanneer het gaat over schoonmaakwerk. Het is namelijk zo dat je via deze site iemand kunt vinden die het schoonmaakwerk voor je kan doen en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken of wij hier iemand konden inschakelen die voor ons aan het werk kon gaan en dat bleek het geval te zijn. Wij hebben hier een vrouw gevonden die graag bij ons wilde komen schoonmaken en dat doet zij nu dan ook al een aantal maanden. Dit bevalt niet alleen haar heel erg goed, wij zijn ook heel blij met het werk dat zij voor ons doet. 

Wij hoeven niet veel te betalen voor het schoonmaakwerk

Wij zijn blij dat wij de site van iemand.nl hebben gevonden omdat wij via deze site iemand hebben kunnen vinden die voor een goede prijs ons schoonmaakwerk kan doen. Wij zien dat ons kantoor nog nooit zo schoon is geweest en wij zijn dan ook heel blij met deze vrouw. Ook hoeven wij niet veel voor haar te betalen en dat is ook altijd mooi meegenomen. Wij hopen dan ook nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken. 

Wij raden iemand.nl van harte aan

Mocht u ook graag een schoonmaker willen inschakelen, dan kunt u altijd een beroep doen op iemand.nl. Deze site is zeer de moeite waard omdat:

  • u hier voor een goede prijs een goede schoonmaker kunt vinden 
  • U met mensen kunt werken die ervaring hebben in hun vak
  • Er altijd vervanging klaar staat wanneer iemand onverwijld ziek is geworden 

Wij hopen nog lang met iemand.nl samen te mogen werken want wij vinden dit een heel fijn bedrijf. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat van het werk.