Iedereen is dol op speelgoed. Speelgoed staat garant voor uren speelplezier. En wat is er nou mooier om je kind heerlijk te zien spelen? Dat willen we toch allemaal? Zeker als het leuk en leerzaam speelmateriaal is van de Speelgoedfamilie. De Speelgoedfamilie volgt de nieuwste trends op speelgoedgebied op de voet. Bij hen vind je heel divers en actueel aanbod. Ze hebben een groot aanbod aan duurzaam (houten) speelmaterialen en de nieuwste verantwoorde speelgoedproducten. Ze verkopen zowel producten om mee te spelen voor binnen als voor buiten. Het hele assortiment kun je bekijken op de website www.speelgoedfamilie.nl. Ze hebben een ruime keuze aan producten om mee te spelen voor alle leeftijden, zoals puzzels, babyspeelgoed, muziekinstrumenten, poppen en buitenspeelgoed. Te veel speelmaterialen om op te noemen. Naast speelgoedproducten biedt de Speelgoedfamilie ook andere producten aan zoals kleine cadeaus, woonartikelen en kantoorartikelen voor kinderen én volwassenen. Het is dus een zeer divers aanbod. Nieuwgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje op de website www.speelgoedfamilie.nl! Er zit vast iets voor je bij!

Leuk en duurzaam speelgoed

Spelen is hartstikke leuk en de Speelgoedfamilie draagt daar graag aan bij. De Speelgoedfamilie doet dat op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een groot aanbod aan (duurzaam) houten speelproducten aan te bieden, maar ook door beschadigde producten nooit weg te gooien. Beschadigde producten gaan naar het project Stichting Neeka. Met dit project krijgt speelgoed een nieuw leven bij de allerarmste Roma kinderen in Hongarije, Oekraïne en Roemenië. Want ook voor die kinderen is het belangrijk om te kunnen spelen, zeker als de leefomstandigheden heel erg slecht zijn en ouders geen geld hebben om speelgoedproducten aan te schaffen. Ook steunt de Speelgoedfamilie jaarlijks de stichting Jantje Beton met een aanzienlijk bedrag. De reden hiervoor is dat de Speelgoedfamilie het belangrijk vindt dat kinderen lekker buiten spelen en bewegen. Daarin onderscheid het speelgoed van de Speelgoedfamilie zich ook: alle producten nodigen uit tot bewegen en spelen zowel binnen als buiten. Ook denkt de Speelgoedfamilie aan het milieu. Al het verpakkingsmateriaal om de speelgoedproducten is bijvoorbeeld van hergebruikt materiaal, zoals hergebruikt plastic en dozen. Als je koopt bij de Speelgoedfamilie draag je dus ook bij aan hele mooie doelen én heb jij heel mooi speelmateriaal om mee te spelen!

De Speelgoedfamilie helpt je graag verder!

Voor een kind is niets leukers dan leuk en leerzaam speelgoed. En voor ouders geldt dat natuurlijk ook: als jouw kind lekker speelt, dan heb je daar zelf ook profijt van. Bij de Speelgoedfamilie heb je een reuze keuze uit mooie, duurzame en verantwoorde producten om mee te spelen. De Speelgoedfamilie heeft het allernieuwste speelmateriaal in huis. En zij bieden scherpe prijzen en streven naar een uitstekende service. Je merkt aan alle kanten dat ze een passie voor speelgoedproducten hebben! Voor advies of vragen over alle producten kun je ook bij hen terecht. En ze staan open voor suggesties. Heb je bijvoorbeeld een idee om de service nog meer te verbeteren ? Aarzel niet om contact op te nemen via het servicenummer 024 2600 209 of Whatsapp. De SpeelgoedFamilie.nl helpt je graag verder! Mocht je nog niet voldoende overtuigd zijn geraakt om speelgoedproducten bij de Speelgoedfamilie te kopen, check dan deze zes redenen om je speelgoed bij de Speelgoedfamilie.nl te kopen:

  • Uniek 
  • Leuk, duurzaam en verantwoord 
  • Kundige klantenservice en eenvoudig bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Gecertificeerde webshops
  • 90 dagen niet-goed-geld-terug

Met deze redenen is iedereen blij met speelgoed van de Speelgoedfamilie. Het is duurzaam, mooi, zet aan tot bewegen en de Speelgoedfamilie draagt bij aan verschillende goede doelen. Speelgoed koop je toch gewoon bij de Speelgoedfamilie!

Categories: Kinderen en Speelgoed